Вступити до родини ATR

Російські прикордонники на навчаннях у Азовському морі «звільняли судно від терористів»

9 червня 2020, 14:24
843

Російські прикордонники провели у Азовському морі навчання, в ході яких звільнили захоплений умовними терористами риболовецький траулер.

Про це повідомили у прес-службі прикордонного «управління» ФСБ по Криму.

«За легендою, у прикордонне управління ФСБ по Криму надійшла інформація про те, що озброєна група, що належить до однієї із заборонених на території РФ організацій, захопила російське риболовецьке судно. Траулер знаходився на зовнішньому рейді порту «Темрюк» в акваторії Азовського моря», — йдеться у повідомленні.

У ФСБ додали, що після того, як переговори із злочинцями позитивних результатів не дали, керівництво оперативного штабу ухвалило рішення про введення режиму контртерористичної операції.

«Під час проведення активної фази навчання прикордонний спецназ нейтралізував і знищив умовних терористів, звільнивши заручників», — повідомили окупанти.

Раніше повідомлялося, що на території окупованого Криму російська армія провела танкові навчання із використанням ракетних систем С-400 «Тріумф» та ракетно-гарматних комплексів «Панцир».

Нагадаємо, військове вторгнення Росії до Криму почалося в лютому 2014 року. Озброєними людьми у камуфляжній формі були захоплені парламент і уряд Криму, держустанови, військові бази і аеропорт. 16 березня в Криму провели «референдум про приєднання Криму до Росії». Його Москва намагалася використати для виправдання анексії півострова, що належить Україні. Верховна Рада України офіційно оголосила датою початку тимчасової окупації Криму і Севастополя Росією 20 лютого 2014 року. Щорічно 26 лютого в Україні відзначається День кримського спротиву російській окупації.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ