Вступити до родини ATR

У Севастополі COVID-19 виявили у 90-річної бабусі

11 червня 2020, 12:35
780

В окупованому Севастополі у 90-річної бабусі підтвердили коронавірусну інфекцію. Загальна кількість хворих в Криму, за офіційними даними «влади», досягла 661 особи (483 — у Криму, 178 — у Севастополі). 18 пацієнтів, хворих на коронавірус, на півострові померли.

Про це повідомили у прес-службі «уряду» Севастополя.

«Станом на ранок 11 червня зареєстрований один новий випадок захворювання COVID-19. Це дев'яносторічна жінка, яка контактувала з родичами з Санкт-Петербурга», — йдеться у повідомленні.

Так, загальна кількість хворих в Криму, за офіційними даними «влади», досягла 661 особи (483 — у Криму, 178 — у Севастополі). 18 пацієнтів, хворих на коронавірус, на півострові померли.

На офіційному ресурсі російського штабу щодо поширення COVID-19 «Стопкоронавирус.рф» станом на 11 червня повідомляється про 458 інфікованих в окупованому Криму і про 178 — у Севастополі. Водночас Постійне представництво президента України в АРК стверджує, що Росія замовчує реальний стан справ з інфікованими COVID-19 в Криму.

Раніше стало відомо, що попри зростання кількості випадків COVID-19 у Криму «влада» півострову ухвалила рішення про те, що з 15 червня скасовується режим самоізоляції для усіх категорій громадян, а також відміняється обов’язкова обсервація для приїжджих. З 1 липня окупанти обіцяють пускати на півострів російських туристів.

Як відомо, нині у Криму діє «режим підвищеної готовності», оголошений через поширення COVID-19. «Влада» півострову поступово пом'якшує обмежувальні заходи. Так, з 1 червня на півострові відновили роботу літні майданчики кафе і ресторанів. З 15 червня в окупованому Криму починається поетапне відновлення роботи об'єктів санаторно-курортного комплексу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ