Вступити до родини ATR

На організацію прес-конференції Зеленського витратили понад 300 тис. грн — ЗМІ

11 червня 2020, 16:09
1138

На проведення прес-конференції̈ Володимира Зеленського, організованої з нагоди першої річниці його президентства, було витрачено понад 300 тисяч гривень.

ФОТО: Офіс президента

ФОТО: Офіс президента

Про це повідомили у Державному управлінні справами, пише УНН.

«Повідомляємо, що видатки на проведення 20 травня 2020 року офіційної зустрічі президента України Володимира Зеленського з представниками засобів масової інформації (у тому числі на організацію господарського обслуговування зустрічі (кава-брейк), а також на послуги з тематичного оформлення місця проведення; зі встановлення подіумів; з використання приймальної, записувальної апаратури, відтворення звуку та зображення; з професійного освітлення; з використання відеоапаратури; з технічного забезпечення (підключення до електромережі) становили 307,185 тисяч гривень», — йдеться у повідомленні відомства.

Нагадаємо, 20 травня у дворі Маріїнського палацу у Києві відбулася прес-конференція Володимира Зеленського, яка була присвячена першій річниці перебування на посаді очільника держави. Зустріч тривала три години, на ній були присутні приблизно 70 журналістів.

Зазначимо, що на прес-конференції жоден представник ЗМІ, окрім журналіста телеканалу ATR Гульсум Халілової, не порушив тему окупованого Криму. Тоді Володимир Зеленський заявив про нестачу майданчиків для обговорення теми анексованого півострову, але пообіцяв не забувати про Крим та його мешканців.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ