Вступити до родини ATR

10 нових випадків COVID-19 виявили у Севастополі

13 липня 2020, 12:09
715

В окупованому Севастополі за останню добу виявили десять нових випадків коронавірусної інфекції. Більшість інфікованих — російські туристи.

Про це повідомляє прес-служба «уряду» Севастополя.

«Станом на ранок 13 липня зареєстровані десять нових випадків захворювання на COVID-19. Вісім з них приїхали до Севастополя з регіонів Росії, двоє — місцеві жителі. Всі контактували з людьми, які раніше захворіли», — йдеться у повідомленні.

Так, з урахуванням нових випадків, загальна кількість хворих на півострові, за офіційними даними окупантів, досягла 1159 осіб (878 — у Криму, 281 — у Севастополі). Відомо, що 37 пацієнтів з COVID-19 померли (32 — у Криму, 5 — у Севастополі).

На офіційному ресурсі російського штабу щодо поширення COVID-19 «Стопкоронавирус.рф» станом на 13 липня повідомляється про 871 інфікованого в окупованому Криму і про 281 — у Севастополі. Водночас Постійне представництво президента України в АРК та українські правозахисники стверджують, що Росія замовчує реальний стан справ з інфікованими COVID-19 у Криму.

Як повідомляв ATR.ua, попри зростання кількості хворих на COVID-19, представники «влади» окупованого Криму раніше заявили, що вони не мають наміру повертатися до більш суворих обмежувальних заходів через поширення коронавірусної інфекції. Нагадаємо, що окупанти з 15 червня скасували режим самоізоляції для усіх мешканців. Нині у Криму продовжує діяти так званий «режим підвищеної готовності», оголошений через поширення COVID-19.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ