Вступити до родини ATR

3-річна дитина заразилася коронавірусом у Севастополі

14 липня 2020, 14:34
765

В окупованому Севастополі за останню добу виявили один новий випадок коронавірусної інфекції. Загальна кількість хворих на півострові, за офіційними даними окупантів, досягла 1171 особи (889 — у Криму, 282 — у Севастополі).

Про це повідомляє прес-служба «уряду» Севастополя.

«Станом на ранок 14 липня зареєстрований один новий випадок захворювання на COVID-19. Пацієнт — трирічна дитина сімейної пари, яка раніше захворіла», — йдеться у повідомленні.

Так, з урахуванням нового випадку, загальна кількість хворих на півострові, за офіційними даними окупантів, досягла 1171 особи (889 — у Криму, 282 — у Севастополі). Відомо, що 37 пацієнтів з COVID-19 померли (32 — у Криму, 5 — у Севастополі).

На офіційному ресурсі російського штабу щодо поширення COVID-19 «Стопкоронавирус.рф» станом на 14 липня повідомляється про 878 інфікованих в окупованому Криму і про 282 — у Севастополі. Водночас Постійне представництво президента України в АРК та українські правозахисники стверджують, що Росія замовчує реальний стан справ з інфікованими COVID-19 у Криму.

Як повідомляв ATR.ua, попри зростання кількості хворих на COVID-19, представники «влади» окупованого Криму раніше заявили, що вони не мають наміру повертатися до більш суворих обмежувальних заходів через поширення коронавірусної інфекції. Нагадаємо, що окупанти з 15 червня скасували режим самоізоляції для усіх мешканців. Нині у Криму продовжує діяти так званий «режим підвищеної готовності», оголошений через поширення COVID-19.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ