Вступити до родини ATR

Екс-«віце-прем'єру» Криму Нахлупіну продовжили термін арешту

17 липня 2020, 12:39
1317

Московський міський суд продовжив термін утримання під вартою колишнього заступника голови окупаційної «Ради міністрів» Криму Віталія Нахлупіна, якого в РФ звинувачують в отриманні хабарів у великих розмірах.

Про це повідомляється на сайті Московського міськсуду. Так, суд задовольнив клопотання слідства про продовження терміну утримання Нахлупіна під вартою. На який термін продовжено запобіжний захід, не повідомляється.

Як повідомляв ATR.ua, у червні Слідчий комітет РФ висунув звинувачення колишньому «віце-прем'єру» Криму Віталію Нахлупіну в отриманні от бізнесменів хабарів на загальну суму понад 16 млн рублів.

Нагадаємо, в жовтні 2018 року в Москві затримали «віце-прем'єра» окупованого Криму Віталія Нахлупіна, який входив до найближчого оточення «голови» півострова Сергія Аксьонова. Пізніше Басманний районний суд Москви заарештував «чиновника» за звинуваченням у хабарях в особливо великому розмірі. Крім нього тоді також були заарештовані колишній «перший заступник голови комітету конкурентної політики» Криму Ярослав Сливка і «екс-заступник міністра транспорту» півострова Валентин Дукорскій.

З кінця 2018 року і до сьогодні Віталій Нахлупін утримується в СІЗО «Лефортово» у Москві. Нещодавно суд продовжив йому арешт до 16 липня 2020 року. Зазначимо, що Нахлупін обіймав крісло «віце-прем'єра» Криму до листопада 2019 року і лише після призначення нового окупаційного «уряду» він був звільнений з посади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ