Вступити до родини ATR

Меджліс закликає світову спільноту посилити тиск на РФ через незаконні візити Путіна до Криму

21 липня 2020, 14:13
1035

Меджліс кримськотатарського народу звернувся до міжнародних організацій і урядів іноземних держав із вимогою посилити санкцій тиск на Росію через незаконні візити Володимира Путіна до окупованого Криму.

Про це йдеться у офіційній заяві Меджлісу з приводу візиту президента РФ Володимира Путіна до Криму.

«Меджліс кримськотатарського народу виходить з того, що поблажливість до злочинних дій президента РФ В. Путіна та інших російських посадових осіб, спрямованих проти територіальної цілісності і суверенітету інших держав, є практично заохоченням російської агресії проти своїх сусідів. Меджліс кримськотатарського народу звертається до Організації Об'єднаних Націй, Європейського парламенту, Парламентської Асамблеї Ради Європи, Парламентської Асамблеї ОБСЄ, Парламентської Асамблеї ОЧЕС, урядів і парламентів держав із закликом прийняти додаткові і жорсткі економічні, політичні та дипломатичні заходи, спрямовані на примус Російської Федерації до звільнення окупованих нею територій України, включаючи Автономну Республіку Крим та місто Севастополь», — заявили у Меджлісі.

Нагадаємо, що напередодні Путін здійснив черговий незаконний візит до Криму. Він взяв участь у закладці військових кораблів РФ в окупованій Керчі. МЗС України висловило у зв’язку з цим візитом рішучій протест.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ