Вступити до родини ATR

Маємо зробити все, аби прапор України якомога скоріше замайорів над деокупованим Кримом — Чубаров

23 серпня 2020, 14:20
517

Очільник Меджлісу кримськотатарського народу Рефат Чубаров привітав мешканців окупованого Криму та інших громадян України з Днем державного прапора.

ФОТО: ATR.ua

ФОТО: ATR.ua

Своє привітання він оприлюднив у Facebook.

«Радий, що сьогодні в українському суспільстві встановилася висока повага до державних символів, перш за все до державного прапору України. Маємо зробити все, щоб державний прапор України якомога скоріше замайорів над усім Кримом, звільненим від російських окупантів. З Днем державного прапора України», — заявив Рефат Чубаров.

«У святковий день всі побажання громадянам України, які проживають у тимчасово окупованому Криму, зводяться до того, щоб якомога скоріше державний прапор України  замайорів над звільненим від російських окупантів Кримом разом з кримськотатарським національним прапором, що символізуватиме кримськотатарську автономію у складі Української держави», — додав очільник Меджлісу.

Нагадаємо, День державного прапора в Україні відзначають щорічно 23 серпня — напередодні Дня незалежності. Президент Володимир Зеленський у своєму привітанні заявив, що він вірить у те, що одного дня український прапор замайорить у вільних від окупантів Криму, Донецьку та Луганську.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ