Вступити до родини ATR

COVID-19 у Криму: окупанти вирішили не забороняти проведення міжнародних змагань

26 серпня 2020, 12:32
892

Попри стрімке зростання кількості випадків COVID-19 на півострові окупаційний «голова» Криму Сергій Аксьонов вирішив не забороняти проведення міжнародних спортивних змагань.

Відповідні зміни буди внесені до указу «голови» Криму.

«У пункті 4: абзац другий підпункту 4.1 викласти у такій редакції: дія цього підпункту не поширюється на проведення культурних і розважальних заходів по демонстрації кінофільмів, спортивних заходів з видів спорту, проведення яких передбачено на відкритому повітрі, за участю професійних спортсменів, на проведення офіційних фізкультурних і спортивних заходів, включених в єдиний календарний план міжрегіональних, всеросійських і міжнародних фізкультурних заходів і спортивних заходів», — йдеться у документі.

Водночас загальна кількість учасників змагань не може перевищувати 50 осіб, відвідувачів повинно бути не більше 10% від загальної місткості спортивної споруди.

Зазначимо, що 12 вересня в окупованому Криму планується проведення змагань з екстремальних стрибків у воду.

Нагадаємо, що станом на ранок 26 серпня  в окупованому Криму повідомляють, що загальна кількість хворих на півострові досягла 2601 особи (2131 — у Криму, 470 — у Севастополі). Відомо, що усього померли 66 пацієнти з COVID-19 (49 — у Криму, 17 — у Севастополі).

Як повідомляв ATR.ua, попри зростання кількості хворих на COVID-19, представники «влади» окупованого Криму раніше заявили, що вони не мають наміру повертатися до більш суворих обмежувальних заходів через поширення коронавірусної інфекції. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ