Вступити до родини ATR

Окупанти у Севастополі розшукують жінку з підтвердженим COVID-19

26 серпня 2020, 13:43
859

В окупованому Севастополі «поліція» розшукує жінку, яка здала тест на виявлення COVID-19, але залишила невірні особисті дані.

Про це повідомляє прес-служба «уряду» Севастополя.

«Станом на ранок 26 серпня зареєстрований один новий випадок захворювання на нову  коронавірусну інфекцію. Це 35-річна жінка, яка здала тест у приватній лабораторії. Телефон, вказаний при оформленні документів, не відповідає. За вказаною в документах адресою жінка не проживає. Наразі її пошуками займаються правоохоронні органи», — йдеться у повідомленні.

Так, з урахуванням нового випадку, загальна кількість хворих на півострові, за офіційними даними окупантів, досягла 2602 осіб (2131 — у Криму, 471 — у Севастополі). Водночас Постійне представництво президента України в АРК та українські правозахисники стверджують, що Росія замовчує реальний стан справ з інфікованими COVID-19 у Криму.

Зазначимо, що «Мінохоронздоров'я» Криму змінило систему обліку померлих. Раніше окупанти повідомляли про смерті нібито усіх громадян, у яких підтвердили наявність коронавірусу. Тепер вони повідомлятимуть тільки про випадки, у яких люди помирають саме від COVID-19. Так, з урахуванням нової системи, у Криму відомо про смерть 44 пацієнтів (27 — у Криму, 17 — у Севастополі). За старою системою підрахунків, на півострові померли 66 пацієнтів з COVID-19 (49 — у Криму, 17 — у Севастополі).

Як повідомляв ATR.ua, попри зростання кількості хворих на COVID-19, представники «влади» окупованого Криму раніше заявили, що вони не мають наміру повертатися до більш суворих обмежувальних заходів через поширення коронавірусної інфекції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ