Вступити до родини ATR

«Перемир’я» на Донбасі: троє українських бійців загинули, троє — поранені

7 вересня 2020, 09:25
534

На 42-й день повного та всеосяжного режиму припинення вогню бойовики на Донбасі порушили домовленості досягнуті Тристоронньою контактною групою та здійснили прицільний обстріл українських позицій. У результаті нападу троє українських бійців загинули, троє дістали поранень.

Фото: УНИАН

Фото: УНИАН

Про це повідомляє командування Об’єднаних сил.

«6 вересня збройні формування Російської Федерації порушили домовленості, досягнуті 22 липня 2020 року. Чергами з автоматичного станкового гранатомета ворог обстріляв позиції українських захисників поблизу Красногорівки. У результаті обстрілу поранення отримав військовослужбовець Збройних Сил України. Воїну вчасно надали медичну допомогу та доправили його до лікувального закладу. На іншій ділянці фронту противник відкрив прицільний вогонь зі стрілецької зброї по наших захисниках неподалік Причепилівки, що на Луганщині. Внаслідок обстрілу один український військовослужбовець загинув», — йдеться у повідомленні.

Також відомо, що вранці 7 вересня було виявлено тіла двох військових, які прямували гасити пожежі на Луганщині. Ще двоє військових отримали поранення в результаті підриву на міні автоцистерни Збройних сил України, їх доправили до лікувального закладу.

«На жаль, під час евакуації особового складу двоє українських захисників, обходячи осередок вогню в «сірій зоні», підірвались на невідомому вибуховому пристрої на мінному полі противника», — додали у штабі ООС.

Нагадаємо, що унаслідок останнього засідання Тристоронньої контактної групи за участю України, Росії та представників ОБСЄ сторони домовилися про режим повного та всеосяжного припинення вогню з 27 липня. Попри це бойовики не припиняють обстріли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ