Вступити до родини ATR

З'явилося перше фото Балуха у лікарні: екс-політв'язень йде на поправку

19 жовтня 2020, 12:25
690

Народний депутат Ірина Геращенко опублікувала перше фото Володимира Балуха у лікарні. Лікарі розповіли, що екс-політвʼязень після коми поступово відновлюється.

ФОТО: Ірина Геращенко

ФОТО: Ірина Геращенко

Про це Геращенко написала на своїй сторінці у Facebook.

«Дякую лікуючим лікарям В. Балуха. Сьогодні хороші новини і його перше фото з лікарні. Лікарі написали, що Володя вже намагається розгадувати кросворди. Насправді, мова йде про реабілітаційні методики. Володя в нейрохірургічному відділенні. Ходить, поступово відновлюється, читає. Сьогодні зробили контрольні знімки. Динаміка позитивна», — написала вона.

Окрім цього, вона додала, що заступнику голови Меджлісу кримськотатасрького народу, депутату Ахтему Чийгозу дозволили навідати Володимира Балуха.

Раніше повідомлялося, що Володимир Балух прийшов до тями і намагається говорити.

Як повідомляв ATR.ua, екс-політв’язня Кремля, українського активіста з окупованого Криму Володимира Балуха побили у ніч на 8 вересня. Він був госпіталізований у важкому стані. Слідчі розглядають чотири основні версії побиття екс-політв'язня Володимира Балуха: нещасний випадок, хулігантство, помста та умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Нагадаємо, торік 7 вересня між Україною та Росією відбувся обмін у форматі «35 на 35». Серед тих, хто повернувся до України був і Володимир Балух. Серед 35 українців тоді був звільнений тільки один кримський татарин — Едем Бекіров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ