Вступити до родини ATR

Володимира Балуха виписали з лікарні

22 жовтня 2020, 14:27
877

Екс-політвʼязня Володимира Балуха, на якого напали у ніч на 8 вересня у Києві, виписали з лікарні швидкої допомоги. Він починає реабілітацію.

ФОТО: Наталя Лютікова

ФОТО: Наталя Лютікова

Про це повідомила громадська активістка Наталя Лютікова у Facebook.

«Володимира виписали з лікарні швидкої допомоги, завершився страшний етап болю і невідомості. Новий день Володя розпочне з реабілітації і підготовки до відновлення. Найближчі місяці його чекає багато вправ, професійне лікування в одній з найкращих клінік країни, і, я переконана, повне одужання», — написала Лютікова.


Як повідомляв ATR.ua, екс-політв’язня Кремля, українського активіста з окупованого Криму Володимира Балуха побили у ніч на 8 вересня. Він був госпіталізований у важкому стані. Слідчі розглядають чотири основні версії побиття екс-політв'язня Володимира Балуха: нещасний випадок, хулігантство, помста та умисне нанесення тяжких тілесних ушкоджень.

Нагадаємо, торік 7 вересня між Україною та Росією відбувся обмін у форматі «35 на 35». Серед тих, хто повернувся до України був і Володимир Балух. Серед 35 українців тоді був звільнений тільки один кримський татарин — Едем Бекіров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ