Вступити до родини ATR

На адмінмежі з Кримом роздаватимуть безкоштовні маски

11 грудня 2020, 07:50
831

На адмінмежу з тимчасово окупованим півостровом доставили 25 тисяч медичних масок. На КПВВ «Каланчак» були передані 13 тисяч масок, на КПВВ «Чонгар» — понад 11 тисяч. Ще по 300 масок передані в Центри надання адміністративних послуг на цих КПВВ.

ФОТО: Depo.Херсон

ФОТО: Depo.Херсон

Про це повідомляє Depo.Херсон.

Повідомляється, що масками безкоштовно зможуть скористатися люди, які перетинають адміністративну межу. Щодня це — від 400 до 800 осіб.

Проєкт із забезпечення КПВВ масками реалізується Фондом громади міста Херсон «Захист» у співпраці з Херсонською обласною державною адміністрацією за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку USAID.

{gallery_1}

Нагадаємо, що за інформацією Міністерства з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій контрольні пункти в'їзду-виїзду на адмінмежі з Кримом, а також у Донецькій та Луганській областях під час жорстких карантинних обмежень з 8 по 24 січня, працюватимуть у штатному режимі.

Як повідомляв ATR.ua, Кабінет Міністрів України підтримав постанову щодо введення жорстких карантинних заходів для боротьби з поширенням COVID-19 в Україні з 8 по 24 січня 2021 року. Окрім того, карантин «помаранчевої зони» продовжиться в країні до кінця зими.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ