Вступити до родини ATR

Сумнівне щеплення від COVID-19: окупанти оголосили вакцинацію у Криму

15 грудня 2020, 10:47
657

15 грудня окупаційний «голова» Криму Сергій Аксьонов оголосив вакцинацію жителів півострова від COVID-19.

Фото: EPA

Фото: EPA

Згідно з повідомленням «пресслужби» у соцмережах, вже сьогодні заплановано вакцинувати 30–50 осіб.

«Кількість вакцини, що поступила на сьогодні в республіку, дозволяє забезпечити вакцинацію 500 осіб. Сьогодні планується прищепити 30–50 людей. Найближчим часом додатково на Крим і Севастополь надійде близько 1 тисячі доз вакцин», — йдеться у повідомленні.

Відзначається, що масова вакцинація проводитиметься у поліклініках, а інформація про можливість і способи запису на вакцинацію буде опублікована на веб-ресурсах так званого «міністерства охорони здоров'я» окупованого РФ Криму.

«Насамперед щеплення будуть робити медичні працівники з групи ризику, які працюють з пацієнтами із коронавірусною інфекцією. Надалі щоденна кількість вакцинованих буде залежати від обсягу вакцини, що надходитиме. З надходженням вакцини список категорій громадян, які зможуть зробити щеплення від коронавірусної інфекції, буде розширюватися», — передає «пресслужба».

Варто відзначити, що світове наукове співтовариство має багато питань до російської вакцини, а розробників «Супутника» звинувачують у недбалому поводженні з даними клінічних випробувань і приховуванні важливої ​​інформації.

Нагадаємо, що у серпні Володимир Путін заявив, що у Росії нібито зареєстрували першу у світі вакцину від коронавірусної інфекції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ