Вступити до родини ATR

«Захотіли б, то отруїли» Путіна слід розуміти, як «не сьогодні, так завтра» — Марк Фейгін

18 грудня 2020, 16:04
1024

Сильна сторона розвідки РФ — точно не в якості роботи виконавців, адже за логікою, після Скрипаля спецслужби РФ повинні були забути слово «Новачок» і зробити усе, щоб у майбутньому не дати приводу звинуватити себе.

ФОТО: snob.ru

ФОТО: snob.ru

Таку думку висловив російський громадський діяч Марк Фейгін у програмі BUGUN на телеканалі ATR.

«Суть така, що вони завжди готові до такого роду дій, порушуючи усі закони, і ось це надає їм сили. Сьогодні не вийшло — вийде завтра. За логікою, після Скрипаля вони повинні були забути слово «Новачок» і зробити все, щоб в майбутньому не дати приводу звинуватити себе», — сказав Фейгін.

За його словами, у Кремлі не переживають, а Путінське «захотіли б, то отруїли», озвучене як відповідь на питання про причетність Кремля до замаху на опозиціонера Навального, на останній пресконференції, означає, що «не сьогодні, так завтра».

 «Це слід саме так трактувати. Ніколи Путін не відповідає по суті — він починає розмірковувати, кому це вигідно. Путіна цьому вчили у школі розвідки. Це американці мені мстять за те, що вони думають, що російські хакери з військового розвідувального відомства ліквідували вибори у США. По суті, він дивними прийомами намагається відвести розмову в бік від предметами. Це не працює на заході, але працює на внутрішню аудиторію», — стверджує російський громадський діяч.

Він додав, що згідно із законом, «якщо потерпілий вказує на групу осіб і каже — це вони мене отруїли, то їх зобов'язані мінімум допитати, а якщо їх не допитують, то це посадовий злочин».

Як повідомляв ATR.ua, 15 жовтня Європейський Союз запровадив санкції проти Російської Федерації через отруєння російського опозиціонера Олексія Навального.

Нагадаємо, 20 серпня російський опозиційний політик Олексій Навальний потрапив до реанімації — йому стало зле в літаку на рейсі з Томська до Москви. Російські лікарі попереднім діагнозом назвали «порушення обміну речовин». Згодом політика транспортували до Німеччини. 24 серпня берлінська клініка Charite заявила, що результати обстеження російського опозиціонера вказують на його отруєння. 7 вересня німецька клініка Charite, де опозиціонер перебував на лікуванні, повідомила, що політика вивели з коми. 23 вересня його виписали зі шпиталю.

Зазначимо, що німецький уряд заявив, що Олексія Навального отруїли «Новачком». Сліди нервового агента в організмі опозиціонера виявили у спеціальній лабораторії Бундесверу.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ