Вступити до родини ATR

Усі КПВВ на адмінкордоні з Кримом відновили роботу — ДПСУ

15 червня 2020, 14:43
988

З 14 червня усі КПВВ на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом відновили свою роботу у повному обсязі.

Фото: ДПСУ

Фото: ДПСУ

Про це повідомляють у Державній прикордонній службі.

«З 14 червня на виконання вимог постанови Кабінету Міністрів України від 12 червня № 480 повністю відновлено пропуск у всіх контрольних пунктах в’їзду/виїзду на межі з ТОТУ АР Крим. Протягом 14 червня жодних черг чи затримок не виникало. У перший день відновлення роботи КПВВ на окуповану територію України пропущено 54 особи, 12 особам окупанти відмовили у пропуску, мотивуючи відсутністю достатніх підстав. З окупованого Криму пропущено 108 осіб. Усі вони будуть проходити самоізоляцію», — йдеться у повідомленні.

Раніше стало відомо, що Кабінет міністрів ухвалив рішення про те, що з 15 червня відновлюють роботу контрольні пункти в’їзду-виїзду на тимчасовій адмінмежі з окупованим Кримом.

Нагадаємо, 17 березня у зв'язку з епідемією коронавірусу Україна закрила контрольні пункти в’їзду-виїзду на тимчасовій адмінмежі з окупованим Кримом. Тоді Кабмін ухвалив рішення про те, що до Криму прикордонники пропускали виключно громадян України із кримською пропискою. З території окупованого півострову випускали громадян України, місце проживання яких зареєстровано за межами Криму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ