Вступити до родини ATR

На адмінкордоні з Кримом з'явився безкоштовний Wi-Fi

19 червня 2020, 15:58
1290

На тимчасовій адміністративній межі з окупованим Кримом на Херсонщині запрацював безкоштовний Wi-Fi.

ФОТО: Ukrinform

ФОТО: Ukrinform

Про це повідомляє Постійне представництво президента України в АРК.

«На контрольних пунктах в’їзду-виїзду на адміністративній межі можна скористатися безкоштовним доступом до мережі Інтернет. Ця послуга є надважливою в період дії обмежувальних заходів під час карантину, а встановлення додатку «Дій вдома» є обов’язковою умовою для перетину адмінмежі. Тепер власникам смартфонів не треба хвилюватися за те, чи буде мобільний зв’язок давати можливість встановити додаток та пройти контроль зручно і максимально швидко. Також із легкістю можна буде повідомити родичів та близьких про своє пересування, прочитати новини чи подивитися актуальний розклад руху поїздів чи автобусів», — повідомили у Зеленського.

Нагадаємо, з 14 червня усі КПВВ на адмінмежі з тимчасово окупованим Кримом після майже трьох місяців вимушеної перерви на карантин відновили свою роботу у повному обсязі.

Як відомо, 17 березня у зв'язку з епідемією коронавірусу Україна закрила контрольні пункти в’їзду-виїзду на тимчасовій адмінмежі з окупованим Кримом. Тоді Кабмін ухвалив рішення про те, що до Криму прикордонники пропускали виключно громадян України із кримською пропискою. З території окупованого півострову випускали громадян України, місце проживання яких зареєстровано за межами Криму.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ