Вступити до родини ATR

У Севастополі за добу виявили сім нових випадків COVID-19: серед інфікованих — 12-річна дитина

7 вересня 2020, 12:30
445

В окупованому Севастополі за минулу добу виявили сім нових випадків коронавірусної інфекції. Загальна кількість хворих на півострові, за офіційними даними окупантів, досягла 3423 осіб (2845 — у Криму, 578 — у Севастополі).

Про це повідомляє прес-служба «уряду» Севастополя.

«Станом на ранок 7 вересня зареєстровано сім нових випадків захворювання на COVID-19. Шестеро хворих — місцеві жителі, також зареєстрований один завозний випадок. Серед пацієнтів — дванадцятирічна дівчина, контактна по хворому раніше дідусю», — йдеться у повідомленні.

Так, з урахуванням нових випадків, загальна кількість хворих на півострові, за офіційними даними окупантів, досягла 3423 осіб (2845 — у Криму, 578 — у Севастополі). Також відомо, що усього на півострові померли 72 пацієнти з COVID-19 (53 — у Криму, 19 — у Севастополі).

Як повідомляв ATR.ua, попри зростання кількості хворих на COVID-19, представники «влади» окупованого Криму раніше заявили, що вони не мають наміру повертатися до більш суворих обмежувальних заходів через поширення коронавірусної інфекції. Нагадаємо, що, починаючи з 15 липня, окупанти у Криму скасували обов'язкову обсервацію для громадян, які в'їжджають на півострів з території материкової України. З 15 червня там також скасували режим самоізоляції для усіх мешканців. Нині у Криму продовжує діяти так званий «режим підвищеної готовності», оголошений через поширення COVID-19.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ