Вступити до родини ATR

Ізраїль отримав першу партію вакцини від коронавірусу

9 грудня 2020, 12:05
539

Перша партія вакцини від коронавірусу американської компанії Pfizer прибула до Ізраїлю. Прем'єр-міністр Беньямін Нетаньягу заявив, що погодиться бути першим, хто отримає щеплення.

Про це повідомляє The Jerusalem Post.

«Для мене важливо, щоб ізраїльтяни вакцинувалися. Я вірю у вакцини і маю намір бути першим в Ізраїлі, кому зроблять щеплення», — сказав Нетаньягу.

Очікується, що ще один вантажний літак з 500 тис. дозами вакцини повинен прибути до Ізраїлю найближчими днями, ще мільйон прибуде наступного тижня.

Першими вакцину отримають медики, потім — жителі та співробітники будинків для людей похилого віку, а також інші особи, що знаходяться у групі ризику.

Точна дата масової вакцинації населення Ізраїлю поки невідома.

Як повідомляв ATR.ua, 8 грудня Велика Британія першою у світі розпочала масову вакцинацію від коронавірусної інфекції вакциною компаній Pfizer та BioNTech.

Нагадаємо, раніше розробники Pfizer та BioNTech заявили про успішне проходження третьої фази випробувань своєї вакцини, яка може захистити людей від зараження на 90%. Згодом, за результатами останніх досліджень, вони заявили, що ефективність вакцини — 95%.

Ще одна компанія Moderna повідомила про ефективність своєї вакцини на 94,5%.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ